desmo, E to ja juz wiem skad Ci oszczedni z jazdy o kropelce maja wyniki po 3.5l /100km No jakbym wlozyl takie kola to chyba osiagalne. Przy moich 205/55/16 nie da sie tyle zrobic, wiec przy 17" faktycznie moze palic wiecej o te 0,5l
Felgi 17" na O1 Co z jazdą i osiągami?
Zwiń
X
-
desmo
Zamieszczone przez Maicroftdesmo, E to ja juz wiem skad Ci oszczedni z jazdy o kropelce maja wyniki po 3.5l /100km No jakbym wlozyl takie kola to chyba osiagalne. Przy moich 205/55/16 nie da sie tyle zrobic, wiec przy 17" faktycznie moze palic wiecej o te 0,5l
Nigdy nie byłem zwolennikiem jazdy na kropelce ale jeśli ktoś to lubi to cóż.......
Komentarz
-
Zamieszczone przez BaD-BoYjak artykuły sponsorowane co już coraz powszechniej zaczyna być stosowaneSzer.koszenia-53 cm,Silnik-5,0 b/s,System rozruchu - ręczny,Kosz na trawę-75 l,płócienny z twardą pokrywą,Funkcja mieląca-standard,Deflektor-standard,Koła-8",Wysokość koszenia-35-95 mm,Waga-42 kg..a statkiem z USA płyną już nowe chromy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez desmoMaicroft latem na jeszcze ori felgach 195/65/15 osiągałem wyniki w okolicy 6,2-6,4l/100km in city , obecnie na 225/45/17 wynik ten wygląda w okolicy 6,7-6,8l/100km , oba wyniki z włączoną klimatyzacją.
Nigdy nie byłem zwolennikiem jazdy na kropelce ale jeśli ktoś to lubi to cóż.......
I to jest realny wynik w spalaniu klimatyzacja robi swoje ,w gumach dużo zależy też od kształtu bierznikaTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
desmo
Zamieszczone przez koja86I to jest realny wynik w spalaniu klimatyzacja robi swoje
Komentarz
-
Zamieszczone przez desmomozna by się jeszcze pokusić o wyłączenie klimy , ale zaczyna się robić walka o kropelkęTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
desmo
Zamieszczone przez koja86auto ma palić tyle ile musi aby przynosiło nam zadowolenie z jazdy
więc należy wziąć to pod uwagę przy podjęciu decyzji o zmianie kół na 17" :idea:
Komentarz
-
Zamieszczone przez desmoZamieszczone przez koja86auto ma palić tyle ile musi aby przynosiło nam zadowolenie z jazdy
więc należy wziąć to pod uwagę przy podjęciu decyzji o zmianie kół na 17" :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz